Om oss

Vi er en aktiv familie på to store og tre små, med tilskudd av fire besteforeldre, en superonkel og to firbeinte.

Under følger nærmere beskrivelser av oss for de som skulle være interessert i det.

Pappa Lars

Statistikeren med ti tommeltotter. Stiller med høykvalitets «daddy-humor» og en tålmodig sjel. Engasjerer seg lett i det meste og de fleste. Brenner for toppmoderne utstyr og topper hist og pist, men har til tross for høytsvevende merittliste hva gjelder bestigning av fjell beina godt plantet på jorda.

Mamma Tone

Høyenergetisk følelsesmenneske som lever for kunst og kultur, enten det gjelder musikk, interiør, strikk og søm. Jobber til daglig for folks helse med inntekt fra apputvikling på si. Hele familiens lokomotiv og sier som Pippi «dette har jeg ikke gjort før, så det får jeg helt sikkert til».

Storebror

Nå ungdomsskoleelev og analytiker av ypperst klasse og snublefot junior. Generelt blid og robust matematiker med en forkjærlighet for tekniske duppedingser og skjermer av ulike slag. På fritiden trener han til å bli sirkusartist med stylter, tallerkener og morsomme krumspring.

Mellombror

Et lite stjerneskudd og en rakettmotor av dimensjoner. Snakker på inn og utpust og har som regel 1000 prosjekter på gang på samme tid. Svært kreativ i alt han gjør, og med et temperament som kan ta pusten fra de fleste. Med en smittende latter og sin generøse hårmanke sjarmerer han selv gråstein og lykkes med det meste han setter seg fore.

Lillesøster

Et utspekulert og viljesterkt sjarmtroll som holder hele familien i ånde med sin kleptomani og andre lysskye aktiviteter. Synger på norsk og engelsk dagen lang og er alles fotoyndling og kosedyr. Samler på pinner og steiner, og er oftest observert med et bredt glis i den største sølepytten i gata.