Entreprenør

Vi har signert kontrakt med totalentreprenør Byggmester Hans Helseth AS, og vi er veldig fornøyde med samarbeidet så langt.

Vi har ikke hørt annet enn positive ord om dette firmaet, så nå gleder vi oss bare til å komme i gang.

Helseth har satt sitt preg på Trondheim i snart 25 år med tradisjonsrikt og godt håndverk. De har et godt renommé og nyter stor tillit i markedet. De utfører oppdrag i Trondheim og nærliggende kommuner, har h øy kompetanse og kan bistå med tips og råd allerede i planleggingsfasen. De har sentral godkjenning for prosjektering – søker og utførende, samt et godt nettverk på andre fagområder man gjerne trenger i et gitt prosjekt. 

Byggelederen vår heter Magnus Falch Aune og er tømrer/ingeniør. Han har som regel god oversikt og overskudd til å ta seg av alle spørsmål som dukker opp hist og pist. «D’et lænt!», er som regel svaret når vi lurer på hvordan det går (og det liker vi!).

Stian Moseng er verdens blideste og engasjerte byggmester. Han blir vi alltid glad av å se på tomta, og vi føler oss trygge på at resultatet blir toppers når han sprer rundt seg med sitt gode humør og håndtverk.

Kristian Sneisen er byggmester, har stå-på-vilje uansett vær og fikser det meste han blir bedt om. Alltid tid til å slå av en prat, glimt i øyet, og med en morsom liten kommentar på lur.

Tøffe damer digger vi, og Ingeborg Slørdal, som er lærling hos Helseth, er intet unntak. Som regel opptatt med å måle eller skru, ivrig og dedikert til oppgaven hun har satt seg fore.