Personlig

Hvem er vi?

Hus er personlig, og vi ønsker at drømmehuset vårt skal representere familien. Det skal føles som «vårt». Som arkitekten sa på vårt første møte «å tegne hus er et innblikk i folks liv». Da hører det med å dele litt om hvem vi er – i den grad vi kan være personlige på en offentlig blogg.

 

 

Pappa Lars

Statistikeren med ti tommeltotter. Stiller med høykvalitets «daddy-humor» og en tålmodig sjel. Engasjerer seg lett i det meste og de fleste. Brenner for toppmoderne utstyr og topper hist og pist, men har til tross for høytsvevende merittliste hva gjelder bestigning av fjell beina godt plantet på jorda.

 

 

Mamma Tone

Høyenergetisk følelsesmenneske som lever for kunst og kultur, enten det gjelder musikk, interiør, strikk og søm. Jobber til daglig for folks helse med inntekt fra apputvikling på si. Hele familiens lokomotiv og sier som Pippi «dette har jeg ikke gjort før, så det får jeg helt sikkert til».

 

 

 

Storebror

4. trinns analytiker av ypperst klasse og snublefot junior. Generelt blid og robust matematiker med en forkjærlighet for tekniske duppedingser og skjermer av ulike slag. På fritiden trener han til å bli sirkusartist med stylter, tallerkener og morsomme krumspring.

 

 

 

 

Mellombror

Et 5 år gammelt stjerneskudd. Snakker på inn og utpust og har som regel 1000 prosjekter på gang på samme tid. Svært kreativ i alt han gjør, og med et temperament som kan ta pusten fra de fleste. Med en smittende latter og sin generøse hårmanke sjarmerer han selv gråstein og lykkes med det meste han setter seg fore.

 

 

 

Lillesøster

Et utspekulert og viljesterkt sjarmtroll som holder hele familien i ånde med sin kleptomani og andre lysskye aktiviteter. Synger på norsk og engelsk dagen lang og er alles fotoyndling og kosedyr. Samler på pinner og steiner, og er oftest observert med et bredt glis i den største sølepytten i gata.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply