Personlig Planleggingsfase Tomt

Vår tomt

Vi var lenge på utkikk etter en enebolig eller ei tomt i nærheten av der vi bor, og etter 5 år med leting dukket det plutselig opp en tomt. Den ligger på enden av et større boligfelt, med utsikt mot landlige områder. Ved første øyekast på prospektet ble vi opprinnelig ganske skuffet. Det var ikke tomta nærmest veien (og som var avbildet på alle bildene i Finn-annonsen) som var til salgs. Vi følte oss rett og slett lurt, og sendte inn klage til megleren. Han tok dette til etterretning og la like før visning inn piler på bildene inne på salgssiden. På visning dukket bare vi opp.

Selv om vi hadde et negativt utgangspunkt, falt vi pladask for tomta og utsikten, og dagen etterpå la vi inn bud på tomta. Vi var dessverre ikke de eneste som var interesserte, men grunnet usikkerhet rundt kommunale reguleringer og avgifter (mer om det senere), var det til syvende og sist vi som trakk det lengste strået.

Tomta er ca. 18 x 31 meter, nærmere bestemt ca. 560 kvm stor/liten. Vi håper den blir stor nok til å romme vår drømmebolig. Den ligger ovenfor den nederste tomta, så utsikten vil nok hemmes noe av huset nedenfor på sikt, men vi er godt fornøyde med å komme oss litt unna hovedveien. Vest grenser tomta til en gangsti/skiløype som er senket godt ned i forhold til tomta slik at det blir lite innsyn derfra. På østsiden er det en liten innkjørsel til boligfeltet, et utbygget boligfelt av Block Watne.

Vi er nå i gang med søknadsprosesser før bygging. Deler mer om denne berg- og dalbanen senere, men kan røpe at drømme-arkitekten er i boks! 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply