Arkitektur Interiør Planleggingsfase

Mood-boards

Etter et par fantastiske dager sammen med arkitektene våre, Håkon Matre Aasarød og Magnus Kvalheim, ved arkitektkontoret Vardehaugen, fikk vi i «hjemmelekse» å dele litt av vår stil. De ville nemlig gjerne ha litt av våre idéer med seg i den videre planleggingen. Dette var som musikk i våre ører – vi har jo bare lengtet etter å komme i gang med detaljplanleggingen i huset.

Om det finnes noe norsk navn på disse mood boardene som interiørarkitektene lager er vi litt usikre på, men vi gikk i alle fall i gang med å lage våre etter en god inspirasjonsrunde på blant annet pinterest og ellers. Baktanken var å få inn en del av interiøret vi allerede eier, men samtidig leke med nye alternativer og farger til huset. Huset vil uansett bli et mer utradisjonelt hus med tanke på alle massivtreveggene (som vi elsker), men det er likevel gøy å finne på noe som kan bryte litt med alt trematerialet.

Det er slettes ikke sikkert at huset og rommene blir veldig like som på bildene, men kanskje kan det være gøy å se på i etterkant – hva gikk vi for, og hva ikke?

Hvis det er noen der ute som vil prøve seg på å lage slike mood boards, så kan vi anbefale et program som heter Sketch (det er et program vi også bruker til en del andre ting), evt. kan man lett lage slike i Word også (husk da på å endre billedbrytning med tekst til «tett» ellers vil det bli ganske kranglete). Det er tenkt at man skal kunne bla seg gjennom rommene og etasjene og at det skal være en slags helhet i hele huset med tanke på farger og materialvalg.

Håper dere liker det!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply